Aftryk

Nogle gange hører jeg, at jeg har gjort indtryk via noget jeg har skrevet. Noget af det fra dengang.

Jeg har taget overtøj på og er på vej hjem. Skulle bare lige, og lukke ned og sådan. I dynejakke over min feminine blazerjakke med bælte, som flere har kommenteret på i dag. “is it new?”, Næ bare en gammel klud, men tak; den bruger jeg da lidt mere så og tak fordi du så. Mig.

I dag har jeg haft et møde med en fra Gartner og et med kollega over et excelark. Så har jeg leveret tal til noget ledelsesrapportering og om hvor meget der er tilbage i poolen på blandt andet desktoplicenser. I morgen kigger vi på driftsaftalen om system x, hvor der er en uklarhed om hvorvidt noget patching er inkluderet, eller også er det den med opdateringen af miljøer og skift fra Guld til Bronce og tilbage igen, det kan jeg ikke helt huske herfra.

Senere på ugen booker jeg et møde omkring forbedringsinitiativer omkring kvalitetkravenes påvirkning på IT projekter og hvis jeg husker det, sender jeg en opdateret slidepack ud med detaljer om hvilke projekter den anden pool har financieret.

Tusinder af krydser på min todoliste.

Men jeg ved ikke om jeg gør indtryk eller sætter aftryk mere.

3 Replies to “Aftryk”

  1. Min sidste bisættelsestale sluttede således:

    For det er sådan at Gud sætter os alle ind i verdenen for at vi kan efterlade aftryk og spor. Ligesom årstiderne giver os minder, smukke billeder og oplevelser, så er det også sådan at de mennesker vi møder på vores vej, efterlader os alle med en gave, et minde eller en oplevelse som vi skal bringe videre i livet.

    Det er godt at tænke på at når vi dør, så opstår vi i vores næres kærlighed. Vi bliver husket fordi vi har været her og været en del af hinandens liv.

    Så mon ikke vi alle både gør indtryk og sætter aftryk, blot fordi vi er her?

  2. Det gør vi selvfølgelig. Nogle gange kunne det bare være rart at det, man bruger sin vågne tid på, og at de kompetancer man har, er dét der sætter mest aftryk, og ikke bare det faktum at man tilfældigvis er født.

Leave a Reply