Overvejende godt

Nu med handlingsplan. Det er overvejende godt. Jeg får ikke længere tics ved at åbne forældreintra, for konflikterne på skolen er forsvundet med ét slag. Måske. Det ligner det, set herfra, og uanset hvad der sker derovre, så giver det ikke ubehagelige henvendelser på skoleintra.

I går blev ungen blev træt efter 1 1/2 times bowling (gudfrimigvel). Ikke sært at han også blev træt, vi blev alle trætte dér. Larm og mylder. Han bliver det bare på den måde hvor hans hoved begynder at dreje rundt og der kommer grøn galde ud af mund. Verbal grøn galde.

Jeg mitigerer så jeg er ved at flække på langs. Stiller mig mellem børn, så ingen af dem  antænder. Uddeler røfler og taler væk fra emner. Reparerer det sagte og glatter ud på det gjorte. Og tørrer galder op fra møbler og gulve.

Men det er overvejende godt, det der sker nu; og jeg bilder mig ind at hovedet ikke drejer rundt så tit mere, og han nikker og tager snakken ind, når jeg vender det hele med ham bagefter. Men måske jeg bare er blevet blind.

2 Replies to “Overvejende godt”

  1. Mjaeh. Min lettelse holdt lige til jeg læste i “kontakthæftet”, hvor støttelæreren fortæller om dagene. Det var ikke helt så rosenrødt. Sidste uge var åbenbart ikke skide sjov for barnet. Men han bliver dog i timerne nu. Babysteps.

Leave a Reply