Hernede

Vi holdt søndag i dag og fri, og lavede mindre ingenting end ellers, nu det er ferie. Bortset fra at handle i butikken vi altid handler i, fordi man der kan få det meste. Og der var Italienere, der søndagshandlede det, de manglede, og en familie, der sprang så åbentlyst over os i køen, at jeg viftede dem helt hen foran mig, lidt for at vade i det og lidt fordi det jo ingenting gjorde, for tid har vi nok af, hernede.
Og nu drikker vi os småfulde i GTs af Hendricks og jeg har et tæppe om tæerne, fordi temperaturen fadt fra 33 til 23C og dét er jo koldt.

Belladinottenerne er sprunget ud, som altid nu solen er ved at være væk. Natteblomst i orange og pink.

I morgen skriver jeg igen. Og tager sol og armbøjninger, som jeg lovede mig selv at gøre. Ikke fordi jeg ved om det virker eller er det rigtige at gøre, men fordi det er hvad jeg kan finde på.
Hernede.

Leave a Reply