Tastatur

Tastaturet balancerer på mine ben. iPaddens vægt gør at det vipper lidt. Højt tyngdepunkt. Æøå anbragt på taster der er fulde af andre ting.
Højre hånd støtter tastaturet og iPadden, mens venstre skriver. Voksen version af kulden i min mors kontor da jeg var teenager og skrev med højre hånd under låret, for ikke at fryse om den. Gad vide om hun så det jeg skrev. Jeg troede det ikke dengang og der er ikke noget der tyder på at hun gjorde. Men hun er diskret. Undviger konflikter ved ikke at lade sig mærke med, at hun ser dem. Arv.

Mine negle er så lange at det klikker når jeg skriver. Klikklikklik.

Jeg sidder under et oliventræ. Jeg har plukket olivernerne på det her træ for 8 måneder siden, nu skygger det for mig, og har små umodne oliven på vej. De er grønne nu, og på størrelse med kapers. Om 5 måneder er de sorte og bitre.

Vi forsøger at lave en rytme. Morgenmad, meditation, styrketræning og så skrive. Planen er at komme stærkere og klogere ud i den anden ende.

Klikkliklik.

2 Replies to “Tastatur”

  1. Jeg får kuldegysninger af dine billeder. Gode kuldegysninger. Du er på vej, det er jeg sikker på. Stærker, klogere og smukkere 🙂

Leave a Reply