..og det var så lørdag

I morgen kommer søndag, så mandag og så er det april. Og sommer og vinter og forår igen.

Hvad nu hvis.

Hvad nu, hvis vi rev et stykke af tiden og fandt ud af hvad det er, vi skal have ud af det vi er blevet givet? Hvad nu hvis vi tager de sidste halvtreds år vi har og bruger dem til noget der har betydning? Udover at sætte vores børn så fast på jorden, at de tilsidst kan gå selv og gøre det samme som os. Igen og igen og igen.

Hvad nu hvis vi rev en strimmel af året og satte os med solen i ryggen og tæer i sand, og dét fandt mening?

Hvor ondt ville det gøre?

Mon?

2 Replies to “..og det var så lørdag”

  1. Jeg har revet en stor strimmel ud af kalenderen og gjort netop det, du foreslår. Det kan anbefales. Ikke at jeg helt har fundet meningen, men følelsen af at være kommet tættere på er begyndt at spire frem.

  2. Jeg er meget inspireret af dét du gør. Jeg har ikke helt mod til det samme lige nu, der er for mange drivankre på slæb :s

Leave a Reply