Glastårne og andre konstruktioner

Hotellet er bygget så kompakt, at man ikke kan se dagslys, fra mit værelse.  I stedet kigger jeg ud på en stump af resten af hotellet få meter overfor, og læner jeg mig ud, kan jeg skimte Big Ben, parlamentet og broen over Themsen gennem en glasvæg, for enden af den korridor man har bygget, for at kunne få flest mulig værelser, ind på mindst mulig plads.

Når jeg sidder stille længe nok, slukker lyset af sig selv, og jeg har lige akkurat fået hvilet benene længe nok, til at overveje tanken om at trille ned i lobbyen og sippe en GT, mens jeg venter på min kollega.

I morges var der en mand med tilbagestrøget blondt hår, der fortalte at det både kræver meget træning og det rette hold, at vinde guld til OL. Det havde han nemlig selv prøvet for 12 år siden. Nu var han så blevet rejsende i banaliteter. Bagefter var der et par af deltagerne, der fik taget et billede sammen med ham, hvor de fik lov til at have guldmedaljen på. Det betød tilsyneladende meget.

Lyset på badeværelset får mig til at ligne en zombie og man kan lave kaffe på instantmåden i en rød kop, hvis det er; så alt er ved det gamle i konferenceland. Send flere pointer og good save the Queen.

Leave a Reply